tiistai 26. kesäkuuta 2012

22 vuotta

Eilen oli 22-vuotissynttärit. Ensimmäiset onnittelut sain 00.03 Bettyltä, Majdilta, Fenialta, Ewalta ja Ruthilta ;). Päivä meni töissä, hirveästi ei tullut mitään tehtyä, sillä olen tutorialeja katsonut jo ties kuinka kauan ja pikku hiljaa voisi tehdä jotain muutakin.

Töiden jälkeen kotimatka kesti melko kauan, sillä sain odotella toista metroa iäisyyden. Samalla raiteella ehti pysähtyä 6 numero 5:sta, 4 numero 4:sta ja jopa yksi numero 2, jota ei ikinä ennen ole tapahtunut. Vähän oli "kävellen olisin jo perillä" -olo... Majd oli lähtenyt töistä jo yhdeltä, ei ole mitään järkevää hommaa silläkään töissä tehtävänä tällä hetkellä. Se on muuten nyt yleinen ongelma, harva oikeasti työskentelee koko päivän.

Betty ja Fenia olivat käyneet kaupassa töistä tullessaan. Olivat ostaneet jotakin, joka oli lähinnä grillattavaa, mitä täällä pääsee :). Welcome to Tunisia ;). Ajatus oli silti kaikkein tärkein ja olin oikeasti yllättynyt ja otettu vaivaannäöstä. En saanut auttaa ruuanlaitossa, joten tuli otettua kuvia.

Betty laittamassa ruokaa

Jamil ja Betty
Syntymäpäivä päivällinen
Päivällinen syötiin tyttöjen, Moezin ja Chrisin kanssa. Ruoka oli oikeasti hyvää :).
Päivällisen jälkeen Ruth hävisi hetkeksi jonnekkin ja kohta tuli takaisin kantaen... kakkua! Oli leiponut itse kakun täällä synttäreideni kunniaksi :D. 
Ruth
Ruthin leipoma kakku
Hetken päästä pojat liittyivät joukkoon ja toivat toisen kakun, jonka olivat käyneet ostamassa läheisestä leipomosta :D. Ei ihan jokainen saakkaan kahta täytekakkua synttäreilleen ;). Onneksi oli iso porukka syömässäkin. Kakkuja leikatessa veitsi pitää muuten olla ylösalaisin, muuten leikatessa toivottu toive ei toteudu.
Kakkujen leikkaus

Kakun syönnin jälkeen pelattiin spoons-korttipeliä, siinä loppuilta vierähtikin hyvässä seurassa :D. Kiitos kaikille hirveästi, nämä synttärit olivat todellakin ikimuistoiset ♥.
Betty, Moez, Ruth, Majd, Samyak, Chris, Camille, Fenia

Samyak, Majd, Chris, Omar, Ruth, Camille
Majd, Chris, Fenia, Ruth, Camille, Moez, Pandu

3 kommenttia:

 1. Onnea vielä näin jälkikäteenkin : ) Varmasti ikimuistoisimmat synttärisi ja oikein kahdella kakulla. Tuo korttipeli jäi kiinnostamaan, kuvasta näen, että lusikat on pöydällä, mutta ei sitten muuten hajuakaan miten kortit ja lusikat liittyvät toisiinsa?

  VastaaPoista
 2. Spoons:
  Korttipakassa on kortteja 4 kertaa pelaajien lukumäärä (4 kertaa sama numero) ja lusikoita on pöydällä yksi vähemmän kuin pelaajia. Kortit jaetaan niin, että jokaisella on 4 korttia kädessä.
  Jokainen antaa yhden kortin vasemmalla puolella olevalle ja samalla saa yhden kortin oikealta. Vaihdot tehdään todella nopeaan tahtiin yhtäaikaa, joten kaikilla on korkeintaan 4 korttia kädessä. Tarkoituksena on kerätä neljä samaa korttia. Kun ensimmäinen saa neljä korttia, hän nappaa pöydältä lusikan. Tällöin kaikkien muiden tehtävänä on napata lusikka ja se joka jää ilman, tippuu pelistä pois.

  VastaaPoista
 3. Hauska peli/leikki : ) Pitääpä kokeilla kesän aikana joko oman perheen tai sitten mökkivieraiden kanssa. Kiitos!

  VastaaPoista