maanantai 25. kesäkuuta 2012

Bizerte


Lauantai aamuna lähdettiin Tunisian aikaan 8:lta liikkeelle, eli bussi starttasi 9.20...
Tämän viikonlopun ohjelmana oli rentoutumista rannalla ja altaalla. Yövyttiin, hotel Jalta:ssa. Hotelli oli hieno, kaikilla oli vierekkäiset huoneet merinäköalalla, ei mitään hajua, miten pojat oli onnistunut sen järjestämään. Parasta oli kuitenkin suihku. Siitä tuli lämmintä vettä, ja veden lämmön sai säädettyä erikseen kylmästä ja kuumasta hanasta, joten koko ajan veden lämpötila pysyi samana ;D. Hullulla on halvat huvit, vai miten se meni... Ohjelman mukaisesti aamupäivä meni rannalla ja meressä beach ball -pelin merkeissä.

Maisemia hotellilta
Maisemia hotellilta
Meri
Iltapäivällä käytiin syömässä ja hypättiin bussiin. Suunnaksi otettiin paintball-pelikenttä. Ei ollut mikään mukavin keli pelata, lämmintä 30 astetta ja päälle piti vetää haalari, suojaliivi ja maski. Peli-kenttänä oli kuiva kangasmetsä, jossa ei puiden, muutaman pensaan ja pienen kumpareen lisäksi ollut juurikaan piilopaikkoja. Tarkoituksena oli tappaa kaikki vastapuolen pelaajat. Kuolit, jos sait kaksi osumaa vartaloon tai yhden päähän. Ensimmäinen peli voitettiin, mutta toinen hävittiin, sillä monella loppuivat ammuset kesken. Melkein kaikilla oli pelin jälkeen nasevia mustelmia. Toisilla enenmmän kuin toisilla.

Porukka valmiina pelaamaan
Pelin jälkeen

Aseet ja pelaajia
Pelin jälkeen palattiin hotellille ja suunnattiin saman tien altaalle. Oltiin ainoat altaalla ja meno oli sen mukaista. Päivällisellä käytiin kymmenen aikoihin ja sen jälkeen palattiin takaisin altaalle. Tällä kertaa kyllä pääasiassa istuskeltiin altaan reunalla juttelemassa.

Auringon lasku
Auringon lasku II
Hotellin sisäpihan suihkulähde
Hotellin sisäpihaa
Kello 4.00

Sunnuntaina saatiin nukkua puoli kymmeneen asti. Ohjelma koostui altaasta, rannasta ja rentoutumisesta, täydellinen sunnuntai ohjelma siis ;). Altaalla kylläkin waterbic:attiin jossain välissä, mutta muuten päivä meni uiden ja varjossa torkkuen. Lähdöllä ei ollut kiire, sillä pojat oli varanneet kaksi huonetta vielä sunnuntaille, joten saatiin säilytettyä tavarat ja käytyä suihkussa. Ennen lähtöä illalla oli vielä riehakas waterball-peli. Lopputuloksesta ei ole mitään hajua, mutta hauska kaikilla oli siitä huolimatta.

Aurinkorasvaa pitää olla, ettei pääse palamaan ;)
Hotellin uima-allas
Maisemia altaalla
Waterball-peli I
Waterball-peli II
"Supermieskin" näytti liittyneen peliin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti