maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rantaa ja salsaa

Sunnuntaina saatiin nukkua :D. Heräiltiin joskus yhdeksän jälkeen ja vietettiin aamua ihan rauhassa. Yhden jälkeen lähdettiin Tgm:llä kohti Sidi Bou Saidia. Sinne päästyämme olimme kaikki kateellisia Ruthille, joka saa "työskennellä" siellä joka päivä (Ruthin ei ole vielä tarvinnut tehdä töissä mitään, sillä työnantajalla ei ole asiakkaita). Käveltiin katuja pitkin ja ihasteltiin maisemia.
Sidi Bou Saidin jälkeen otettiin taxit ja suuntana oli ranta La Marsan lähellä, Gammarth, josta joku oli kuullut työnantajaltaan. Osa ui meressa ja osa tyytyi ottamaan aurinkoa rannalla. Illan hämärtyessä palattiin takaisin kämpille. Aamulla Maja saapui Itävallasta, mutta jäi päiväksi nukkumaan pois reissu-vasymystä. Jätettiin Bettyn kanssa lappu, jossa kerrottiin ketä ollaan ja minne mentiin, että Maja ei ihmettele tyhjää taloa. Illalla oli kuitenkin jo porukan mukana.
Auringonlasku
Kämpillä olikin vuorossa tanssitunti. Tarkoituksena oli mennä juhlistamaan Aziz:n syntymäpäivää klubille, jossa tanssitaan salsaa, joten Ahmed opetti meille perusaskelia. Vähän pitää lisää harjoitella ennen kuin uudestaan mennään, mutta hauskaa oli siitä huolimatta :D. Klubilla ihasteltiin, miten hyviä tanssijoita siellä oli. Ahmedkin yllätti tanssi-taidoillaan. Hän on oikeasti älyttömän hyvä tanssija ja kuulemma käykin tanssimassa kolmesti viikossa :). Aikaisemmin Nizar yllätti laulutaidoillaan ja varsinkin "Hit the road Jack!" on aivan älyttömän hyvän kuuloinen Nizarin esittämänä. Aina kun mennään jonnekkin IAESTEn poikien kyydeillä, kannattaa yrittää päästä Ahmedin autoon. Ahmed on nimittäin hyvä ajaja ja tunnelma autossa on aina katossa :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti