maanantai 9. heinäkuuta 2012

International party ja rentoutumista

Tänä viikonloppuna oli vain International Party, eli launtaina saatiin nukkua! Viimeinkin melkein kahdeksan tunnin yöunet, sitten tuli jo niin kuuma, että herättiin. Aikaisemmin oli tarkoitus mennä katsomaan muutama museo Tunisissa, mutta muutettiin vähän suunnitelmia ja mentiin Tunisin Medinaan. Taksikuski ei suostunut laittamaan mittaria päälle ja yritti pyytää perillä 10 dinaaria matkasta. Se on täysin ryöstöhinta varsinkin keskellä päivää ja koska taksi Tgm-pysäkille maksaa vähän reilu 4 dinaaria, maksettiin taksista 5. Medinassa kierreltiin kauppoja ja katseltiin maisemia ja paikkoja. Tässäkin tilanteessa kuvat kertovat sanoja enemmän:

St. Vincent de Paul Cathedral

Perinteisiä hattuja





Majd, minä, Anja, Betty ja Ruth





Medinan jälkeen palattiin kotiin kokkaamaan. Melkoinen häslinki se olikin, kun kaikki kokkasivat yhtäaikaa eri asioita. Jatkuvasti sai juosta kämppien välillä lainaamassa tai hakemassa takaisin milloin mitäkin ja kyllä kaikki keittiöt oli melkoisessa siivossa kokkauksen jälkeen... Kun kaikki oli valmiita, kerättiin ruuat mukaan ja lähdettiin kohti juhlapaikkaa. Talo oli hieno. Pääasiassa oleiltiin takapihalla ja yhtä huonetta käytettiin ruokien tarjoiluun.

Kaikki esittelivät ruokansa ja saivat oman maansa lipun. Ihan kaikkia lippuja ei pojat olleet onnistuneet löytämään ja muitakin pieniä fiboja niistä löytyi, vai mitä sanotte seuraavista:

Tämän oli tarkoitus olla Saksa, mutta on tainnut värit vähän lipsahtaa väärään järjestykseen.
Kreikka on melko suomalaistunut, kun on värit ristissäkin vaihtuneet. Tainnut yksi raitakin jäädä matkalle.
Ei tainnut Englannin lipun risti ihan kohdilleen sattua
Tässä oli jo hyvää yritystä :)
Moez ja Sinan
Koko porukka
Ilta vietettiin syöden ja pelaillen. Hauskaa oli kaikilla. Takaisin lähdettiin neljän jälkeen. Ruth, Meri, minä ja Moez päästiin Azizin kyydillä takaisin, kun jäätiin auttamaan siivoamisessa. Kun Aziz kysyi, halutaanko mennä jonnekkin katsomaan auringon nousua, ei tarvinnut kauaa miettiä :).



Ruth, Aziz ja Meri





Nukkumaan mentiin kuuden aikoihin aamulla. Nukuttiinkin kyllä hyvän matkaa iltapäivän puolelle. Kolmen jälkeen otettiin suunnaksi President-beach Sidi BouSaidissa. Uitiin, rentouduttiin ja pidettiin hauskaa porukalla. Illalla käytiin syömässä vielä läheisessä kahvilassa, jossa ennenkin ollaan käyty syömässä vohveleita. Tällä kertaa taidettiin päästä nukkumaan jo puoli yhden aikoihin, että jaksetaan maanantaina töihin ;). Tällä viikolla onkin vain kolme työpäivää, sillä torstaina alkaa South-trip. Luvassa paljon nähtävää, koettavaa ja huimat 8 tuntia unta kolmen päivän aikana ;D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti