torstai 31. toukokuuta 2012

Ensimmäinen päivä

Pojilla oli avaimet vähän hukassa ja koska ainoa avain oli täällä asuneella pariskunnalla, vietin päivää kämpillä kotiutuessa. Pariskunta jätti minulle avaimen lähtiessään, joten pääsin kaupassa käymään. Paikallinen marketti on kulman takana ja se on R-kioskia pienempi kauppa, mutta sieltä saa kaikkea mitä tarvitsee. Vieläkin ihmetyttää paikallinen hintataso. Myyjä laski taskulaskimella hinnan ostoksille ja se oli vähän reilu 4 dinaaria, eli karkeasti 2 euroa kahdesta 1,5l vesipullosta, limukasta ja jogurteista :). Pitää viikonlopuna käydä tarkemmin tutustumassa läheisiin toreihin ja ravintoloihin. Jamil näytti eilen erään kala-ravintolan, jossa kala ostetaan viereisestä kala-kaupasta ja viedään ravintolaan laitettavaksi. Saa nähdä milloin sinne uskaltaa :D.

Huomenna aamulla on töihin lähtö, vähän jännittää nähdä millainen paikka se on ja mitä pääsee tekemään :). IASTE:n pojat on todella mukavia, opiskelijoita itsekkin, jotka vapaa-ehtoisesti toimivat IASTE:lle. Aina käydessään varmistavat että kaikki on kunnossa :). Viikonloppuna voisi käydä rantaankin tutustumassa tarkemmin, sekin on tuossa ihan kulman takana :).

1 kommentti:

  1. Mukavaa pilvi-palvelujen koodausta ;). Mielenkiinnolla odotan mitä työ käsittää ja tulen seuraamaan blogiasi jatkossakin.

    VastaaPoista