perjantai 8. kesäkuuta 2012

Jordanialaista ruokaa

Asuntomme sijaitsee La Goulette nimisessä paikassa, Tunisista suoraan länteen meren rannalle. Emme ole vielä päässeet käymään isommassa marketissa, joten söimme päivälliseksi Majdin Jordaniasta tuomia ruokia. Ruuaksi oli leipää, jota kastettiin oliivi-öljyyn ja sitten zataar-yrtti sekoitukseen. Tämän lisäksi saimme Halloum-juuston tyyppistä juustoa, joka syötiin myöskin leivän kanssa. Juusto piti ensin keittää, sillä se olisi ollut muuten liian suolaista. Ensi viikolla mennään luultavasti töiden jälkeen Tunisiin syömään, sillä täällä suurin osa ruokapaikoista tarjoaa varsinkin vain iltasella kala- ja äyriäis-ruokia. Ne ovat varmasti hyviä, mutta kalojen säilytys ja käsittely on välillä vähän epäilyttävän näköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti